Wat is Team La League?

Team La League is hét voetbalevent waar meisjes en jongens samen met profvoetbalsters uit de Pure Energie Eredivisie Vrouwen een balletje trappen én geld ophalen voor meidenvoetbalprojecten in Brazilië en Nicaragua.

Met Team La League willen we zoveel mogelijk meiden laten voet­ballen, want voetbal maakt meisjes sterk! Niet alleen in Nederland, maar ook in Latijns-Amerika waar voetbal helpt om ongelijkheid tussen meisjes en jongens tegen te gaan.

Iedereen die meedoet aan Team La League en minimaal 50 euro heeft ingezameld, mag meedoen aan de Finals. Elke club uit de eredivisie voor vrouwen heeft dit jaar haar eigen Finals in juni. Tijdens deze finaledag kunnen meisjes – en dit jaar voor het eerst ook jongens – voetballen met de speelsters uit de eredivisie, clinics volgen en hun voetbalskills tonen!

Team La League is een initiatief van Plan International en we organiseren het in 2021 voor de derde keer. Het geld dat de deelnemers van Team La League inzamelen gaat naar onze meidenvoetbalprojecten van La League in Brazilië en Nicaragua. 

Iedereen die niet binnen de leeftijdscategorie valt, maar de meisjesvoetbalprojecten van La League wel een warm hart toedraagt, kan bijdragen door een donatie te doen.

 

Over La League
Wat houden de Finals in?
Waarom halen de deelnemers geld op voor meisjes in Brazilië en Nicaragua?
Hoe halen de deelnemers geld op?
Hoeveel geld moeten deelnemers ophalen?
Mag familie mee naar de Finale?
Welke Eredivisieclubs doen mee?
Gedragsregels

Downloads

Promotievideo Team La League Download
Delen