Voetbal mee!

Ben jij een meisje en tussen de 7 en 16 jaar, houd je van voetbal en is het je droom om op het veld te staan met je favoriete Eredivisie speelsters? Doe dan mee aan #TeamLaLeague!

Als je je aanmeldt voor #TeamLaLeague kom je in het (online) team van jouw favoriete Eredivisie Vrouwen club. En dat is super leuk! Want als je meedoet en genoeg geld inzamelt kun je een officieel contract van jouw Eredivisie club ontvangen, deelnemen aan de voetbalclinics tijdens de Finals op 7 juni op de KNVB Campus en daar een balletje trappen met profvoetbalsters uit de Eredivisie, geselecteerd worden voor het topteam en meer!

Geld inzamelen met #TeamLaLeague doe je niet voor je eigen spaarpot. Samen met de andere speelsters uit de teams, probeer jij namelijk zoveel mogelijk geld in te zamelen voor meidenvoetbalprojecten in Brazilië en Nicaragua. Want hoe leuk is het als niet alleen jij hier in Nederland, maar ook meiden daar de kans krijgen om te voetballen? Voor die meiden kan voetbal een hele belangrijke rol spelen voor een goede toekomst en ze zijn dan ook heel blij met jouw steun!

Ben je enthousiast geworden? Schrijf je dan in via de ‘voetbal mee’ knop!

Hoe schrijf ik me precies in?
Waarom zamelen we geld in voor meisjes in Brazilië en Nicaragua?
Hoe kan ik geld inzamelen?
Hoeveel geld moet ik ophalen?
Hoe ontvang ik mijn prijzen?
Wat houden de Finals op 7 juni in?
Als het me niet lukt om € 50 sponsorgeld op te halen, kan ik dan niet naar de La League Finals?
Hoe onderteken ik mijn voetbalcontract?
Hoe bemachtig ik een gouden hesje?
Ik word geselecteerd. Wat betekent dat precies?
Ik kan niet naar de finaledag komen, krijg ik het ingezamelde geld terug?
Mogen mijn ouders meekomen op 7 juni?
Waarom mogen er alleen meiden meedoen?
Hoe verhoog ik mijn streefbedrag?