#TeamLaLeague wordt gepauzeerd

Normal 4a5600b28841b9c93add6a9b09346bf4de97f544
29-05-2020 | 10:32

Het verplaatsen van de Finals, van 7 juni 2020 naar een datum in oktober 2020 is dit jaar niet haalbaar. Het belangrijkste van #TeamLaLeague is dat jonge meiden hier in Nederland er plezier uithalen en we de meiden in Brazilië en Nicaragua kunnen helpen. Het kunnen voetballen met elkaar, samen geld op halen voor de voetbalprojecten en de ontmoetingen met jullie rolmodellen is nu niet mogelijk. Dit alles maakt het lastig om #TeamLaLeague dit jaar tot een succes te maken. 

Wat betekent dit?

Om die reden hebben wij besloten #TeamLaLeague voor nu even te bevriezen. We pauzeren #TeamLaLeague totdat er meer duidelijkheid komt over wanneer er weer evenementen mogen plaatsvinden, competitiewedstrijden gespeeld kunnen worden en de deelneemsters hun Eredivisie Vrouwen heldinnen weer mogen ontmoeten. Het geld wat jij als deelneemster op dit moment hebt opgehaald, blijft gewoon staan op je actiepagina. Zodra wij weer van start gaan, ga jij dus gewoon verder vanaf dit punt.

Iedereen die bij #TeamLaLeague al meer dan €50,- heeft opgehaald, heeft haar plekje al verdiend tijdens de Finals en is er sowieso bij wanneer de Finals plaatsvinden. Alle informatie rondom de andere beloningen volgt nog per mail. En wanneer wij weer volledig van start gaan, kan iedereen zich natuurlijk ook weer inschrijven bij een team. 

We houden je op de hoogte

We laten je het gelijk weten als we weer van start kunnen met #TeamLaLeague!
Blijf vooral gezond en op een veilige manier lekker voetballen!

 Heb je nog vragen, dan horen we het graag.
Dit kan door een mail te sturen naar info@teamlaleague.nl, een bericht te sturen naar ons WhatsApp-nummer (0628448906) of een berichtje te sturen naar onze social media. 

Voor nu willen wij iedereen alvast bedanken voor hun deelname en inzet van de afgelopen tijd! En om die reden hebben wij hier een videoboodschap van onze teams: https://youtu.be/1mtLnI3Hxdc