Gevolgen van het coronavirus voor de Finals

Normal fcebc4a142272b71540e3cb5d78ab5ccd4fc7c8f
27-03-2020 | 14:48

Allereerst hopen we dat het goed gaat met jou en de mensen om je heen. Het coronavirus heeft het dagelijks leven flink op z’n kop gezet! We hopen dat we hier met z’n allen snel uitkomen.

Zoals beloofd houden we je op de hoogte van de gevolgen van corona voor #TeamLaLeague. Helaas moeten we je mededelen dat we naar aanleiding van de aangescherpte/verlengde maatregelen van de overheid hebben besloten om de Finals van #TeamLaLeague op 7 juni te verplaatsen.

We zijn hard bezig om een andere datum te vinden na de zomervakantie voor de Finals en tevens voor het ondertekenen van de contracten bij de club. We zijn verschillende opties aan het bekijken en brengen je natuurlijk op de hoogte als we nieuws hebben. 

Naast dat corona voor jou natuurlijk ook grote gevolgen heeft (je kan niet meer naar school, voetballen is afgelast, etc.) heeft het virus voor onze meisjesvoetbalprojecten in Brazilië en Nicaragua ook grote impact. Ook daar mogen meisjes niet meer in grote groepen bij elkaar komen en ook de voetbaltrainingen gaan daarom helaas nu niet door. Hun ouders werken niet met computers, dus thuis werken is niet mogelijk. Ze zijn juist vaak afhankelijk van openbaar vervoer voor hun werk met de risico’s die daar nu bij horen. En in de dorpen waar ze wonen is niet altijd schoon water, zijn de hygiënische omstandigheden slecht en is de medische zorg beperkt. Zodra het voor iedereen veilig is, gaan we direct weer verder met de activiteiten voor de meiden uit onze voetbalprojecten.

We kijken er naar uit om samen te voetballen tijdens de Finals, die hoe dan ook plaats gaan vinden, alleen op een later tijdstip.


Je hoort van ons en mocht je in de tussentijd vragen hebben dan horen we het graag via info@teamlaleague.nl, WhatsApp (0628448906) ofstuur een bericht via onze Instagram of Facebook. We zijn er voor jullie!