#TeamLaLeague Finals 2019

27 mei 2019

Alweer 2 weken geleden was het zover. De grote afsluiter van de campagne #TeamLaLeague. Jullie wisten binnen 100 dagen een prachtig bedrag op te halen voor de gelijke kansen van meisjes wereldwijd. Om een mooi resultaat neer te zetten haalden jullie alles uit de kast. Er werden cupcakes, snoepjes, douchegel en armbandjes verkocht en nog veel andere acties opgezet om zo veel mogelijk geld op te halen. We hopen dat jullie met plezier actie hebben gevoerd. Jullie mogen trots zijn op jezelf!

Tijdens The Finals kwamen alle toppers bij elkaar. Samen met jullie ouders paradeerden jullie de KNVB Campus op en maakten het in één klap gezellig. Na het ophalen van de gouden hesjes en de goodiepakketten voor de meiden met het allermeeste geld, was het tijd om te verzamelen in de kleedkamers. Hier stonden jullie Eredivisie coaches jullie al met smart op te wachten. Onder hun begeleiding betraden jullie onder luid geklap van alle supporters het veld. De dag was begonnen!

Na een flinke warming up onder leiding van de speelsters van VV Alkmaar begonnen de ballen te rollen. Keihard schieten op het doel bij de snelheidsmeter, prachtig hooghouden bij footvolley en een goed teamspel bij de partijtjes. Wat een talent liep er rond tijdens The Finals.

Samen sloten we de dag af. Na deze intensieve voetbalmiddag werden de beste fundraisers en coach gehuldigd. Isabella Tillemans spande de kroon met het ophalen van meer dan 3.500 euro en coach Nadine van ADO zal afreizen naar Brazilië. Ook een applaus voor Estelle Verbeek, Amelie Bourgois, Britt Kemper, Margaux Vanwittembergh, Iris van Dalfsen, Tess Tonkes, Juul, Tara Verboom en Asia Karsten voor het behalen van de top 10. We eindigden met de overhandiging van de cheque aan onze Braziliaanse bezoekers. Zij waren enorm onder de indruk van het gigantische bedrag dat jullie hebben opgehaald, namelijk maar liefst 56.790 euro! Een prachtig resultaat.

Bijgaand sturen we je de aftermovie, zodat je nog eventjes kan nagenieten van deze spetterende dag. Zie jij jezelf? Voel je vrij deze te delen met al je familie en vrienden.

Wij hopen dat jullie hebben genoten van de #TeamLaLeague campagne en de afsluitende Finals. Wij, van team La League, hebben in elk geval erg genoten van jullie betrokkenheid. Bedankt!

Hopelijk tot volgend jaar!

Delen